Temari Oposicions ICS – Oposicions Institut Català de Salut
Loading...
Temari2019-03-18T09:25:52+00:00

Temari Oposicions ICS:  Amb la compra d’un Pack de Llibres del Temari de les Oposicions de l’Institut Català de la Salut, l’opositor rebrà un Curs Bàsic a CEP Online, on podrà consultar el temari de forma online així com a realitzar diferents test per tema.

TEMARI OPOSICIONS ICS 2019

Técnico de Grado Medio Sanitario en Cuidados Auxiliares de Enfermería ➤Comprar
Auxiliar Administrativo ➤Comprar
Enfermero/a ➤Comprar

Quin és el Temari de les Oposicions de L’ICS?

Llibres Oposicions ICS

Els llibres de les Oposicions de l’Institut Català de la Salut tenencom a objectiu facilitar l’estudi de l’opositor. Els temes que CEP elabora per a les Oposicions de l’ICS inclouen el següent:

  • El contingut de les Oposicions de l’ICS està actualitzat a la data d’edició: cada vegada que es publica una convocatòria, els temaris i els llibres s’actualitzen.
  • Cadascun dels temes inclou referències legislatives perquè l’estudiant conegui les fonts legals que els sustenten.
  • Referències bibliogràfiques en les quals els autors basen el desenvolupament dels temes.
  • Quadres, gràfics, imatges explicatives…els temaris de les oposicions de l’ICS t’ajudaran a preparar les teves oposicions de la forma més completa i sencilla.
  • Els temes estan estructurats pedagògicament, destacant aspectes rellevants de cadascun dels temes.
  • Esquemes, resums finals.

Els continguts dels llibres de les Oposicions de l’ICS estan ajustats a l’última convocatòria vigent de l’Institut  Català de la Salut. Els llibres compten amb el material i els recursos teòrics i pràctics necessaris per afrontar les diferents proves de selecció de personal. Els continguts dels llibres de les Oposicions de l’ICS estan elaborats per docents i professionals, estructurats de forma pedagògica.

Quan una actualització està disponible, es publica en aquesta mateixa web.

Per això, et convidem a que et subscriguis a la nostra Newsletter per rebre totes les novetats referents a aquesta convocatòria.

Política d’Actualitzacions Temaris Oposicions SERIS

La compra de qualsevol dels textos per a la preparació d’oposicions dóna dret a la seva corresponent actualització des de la data de la seva publicació fins la data de l’examen corresponent, fins a un màxim de 18 mesos.

Les actualitzacions estaran disponibles mitjançant addendes descargables i imprimibles. Per descarregar aquest contingut, serà necessari el registre en  www.editorialcep.com i després ja podràs accedir a l’àrea de descàrregues.

Si l’actualització comporta una ampliació del contingut o fora de gran magnitud, l’editorial pot considerar necessària la publicación d’una nova edició, que es posarà a disposición de l’opositor a un preu especial.

Terminis de Lliurament i Servei Temaris Oposicions ICS 

A continuació us detallem el Termini de lliurament i servei dels Temaris de les Oposicions ICS:

  • Llibres: 48/72 hores laborables en península.
  • Packs Estalvi + Curs Cep Online: Els llibres els rebràs en el termini de 48/72 hores. Una vegada tinguis els llibres, hauràs de canviar els codis que apareixen a la primera pàgina de cadascun d’ells seguint les instruccions detallades en AQUESTA PÀGINA (“Com comences el teu curs?”).
  • Cursos: Rebràs de manera immediata un email amb el codi d’accés al curs.