Preguntes freqüents Oposicions ICS – Oposicions Institut Català de Salut
Loading...
FAQ2018-10-17T14:07:45+00:00

Resol els teus dubtes amb les Preguntes més Freqüents de les Oposicions ICS.

Est és el termini de lliurament per als llibres de les Oposicions ICS:

  • Llibres: 48/72 hores laborables en península, consulta els terminis de lliurament fora de la península en aquest enllaç.
  • Packs Estalvi + Curs Cep Online: Els llibres els rebràs en el termini de 48/72 hores. Una vegada tinguis els llibres, hauràs de canviar els codis que apareixen a la primera pàgina de cadascun d’ells seguint les instruccions detallades en AQUESTA PÀGINA (“Com comences el teu curs?”).
  • Cursos: Rebràs de manera immediata un email amb el codi d’accés al curs.

Els llibres i temaris de  l’ICS de la nostra Editorial pots trobar-los en format paper, però disposem de Cursos Online amb els quals preparar els teus exàmens o complementar la informació.

Una vegada que la comanda és recollida pel servei de missatgeria, rebràs un e-mail amb el qual podràs seguir l’estat del lliurament dels teus llibres.

Per descomptat! Disposem de temes de mostra que pots consultar en www.editorialcep.com, dins del producte que desitges comprovar i abans de la compra.

També pots demanar GRATIS l’accés al teu Campus AQUÍ.

Visita el següent enllaç per conèixer amb quines llibreries  treballem.

Cada vegada que es publica una nova convocatoria els continguts s’actualitzen per adaptarse als canvis que aquesta hagi pogut introduïr.

Fins llavors, pots comprar l’edició existent a la pàgina de www.editorialcep.com, o reservar els nous temaris actualitzats a data d’edició en la pestanya de cada categoria.

La compra de qualsevol dels textos per a la preparació d’oposicions dóna dret a la seva corresponent actualització des de la data de la seva publicació fins la data de l’examen corresponent, fins a un màxim de 18 mesos. Les actualitzacions estaran disponibles mitjançant addendes descargables i imprimibles. Per descarregar aquest contingut, serà necessari el registre en  www.editorialcep.com, després d’aixó podràs acceder a l’àrea descàrregues. Si l’actualització comporta una ampliació del contingut o fora de gran magnitud, l’editorial pot considerar necessària una nova edició, que es posarà a disposició de l’opositor a un preu especial.

Si, al final de cada test trobaràs les solucions corresponents.

Els simulacres d’examen són compilacions de preguntes de tots els temes, mentre que els test son preguntes relatives a un tema concret.

A més, els Simulacres, estan elaborats seguint les indicacions marcades en la convocatoria i la redacción de les preguntes s’inspiren en aquelles formulades exàmens de convocatòries anteriors.

En la home de la web del ICS trobaràs informació sobre la convocatòria de cada categoria.