Cursos Oposicions ICS – Oposicions Institut Català de Salut
Loading...
Cursos2019-03-25T16:23:13+00:00

Amb els nostres cursos de Cep Online pots estudiar on i quan vulguis. Aquests cursos són el complement ideal perquè complementis el teu estudi si ja tens el temari en paper. Perquè?

Per tot el que contenen. Anem a conèixer-ho:

 • Vídeos explicatius: el seu objectiu és que els alumnes entenguin els conceptes principals de cada tema de una manera més sencilla.
 • Referències per tema:  amb aquesta eina els alumnes coneixeran els llibres en els quals els autors es basen per desenvolupar els temaris.
 • Tutorització online i plans d’estudi
 • Contingut ajustat al temari oficial
 • Temaris interactius
 • Anàlisis d’exàmens d’altres convocatòries
 • Generador de resums-esquemes i de test
 • Simulacres d’exàmen
 • Fòrums i xats

Saps com començar el teu curs?

Has de seleccionar el teu curs i realitzar el pagament. Després d’això, rebràs un correu amb les dades d’accés i les instruccions per accedir a la plataforma. Si en algun moment necessites ajuda per accedir, solament has de contactar amb el nostre departament d’atenció a l’opositor i et resoldrem tots els dubtes.

Pack Estalvi + Curs Online

Si adquireixes el nostre Pack Estalvi o tots els llibres de la col·lecció, pots gaudir d’accés al nostre curs online. Per gaudir d’ell has de seguir aquests passos:

 1. Accedeix a Cep Online i bescanvia el número EAN del Pack, el trobaràs al costat del codi de barres de l’adhesiu que et va arribar amb la caixa dels llibres o en el web d’Editorial Cep en la fitxa de producte del PACK.
 2. Una vegada introduït l’EAN, has d’introduir tots els codis que apareixen a la primera pàgina de cadascun dels llibres. També et demanarem un usuari i una contrasenya.
 3. Ja pots accedir al web de la nostra plataforma. Per a això,  introdueix el mateix usuari i contrasenya que vas posar en bescanviar els codis en el pas anterior.

Quins plans pots triar?

CEP disposa de tres tipus de cursos diferents (Curs Bàsic, Curs Premium i Curs Excellence). Si tries el nostre Curs Premium o Excellence disposaràs d’un tutor especialitzat al que podràs preguntar els teus dubtes. Amb aquests cursos, a més de tenir accés a totes les eines del Curs Bàsic, tindràs accés a contingut teòric interactiu, reproducció del contingut per àudio, vídeos tutorials per matèries específiques, etc. Descobreix les diferències entre cadascun dels cursos en Cep Online. També, pots sol·licitar un accés de prova a la nostra plataforma de manera gratuïta, solament has d’accedir a Cep Online, triar el curs que desitgis provar i clicar en “prova-ho”.

accedeix a la nostra plataforma

Renovar o Cancel·lar

Abans que acabi la teva subscripció, rebràs un correu electrònic amb el qual podràs ampliar la subscripció que ja tens o cancel·lar-la una vegada que finalitzi. D’aquesta forma tan senzilla, podràs triar si vols continuar amb el curs que vas escollir, seleccionar un altre diferente o continuar estudiant al teu ritme.

Cursos online Oposiciones ICS
accedeix a Cep Online