Cursos Oposicions ICS – Oposicions Institut Català de Salut
Loading...
Cursos2018-10-17T14:03:09+00:00

Perquè triar els Cursos Online Oposicions ICS de CEP per preparar-te les Oposicions? A més de ser el complement perfecte a la teva formació, els cursos per a les oposicions de catalunya inclouen:

 • Tutorització online i pla d’estudi, informes de progrés
 • Contingut teòric interactiu
 • Notícies de la convocatòria
 • Anàlisi d’exàmens d’altres convocatòries
 • Generador de resums-esquemes i de test
 • Simulacres d’examen i justificació de preguntes errònies
 • Comunitat
 • Vídeos explicatius i bibliografia i glossari

Una vegada triada la modalitat de curs que més s’adapta a les teves necessitats i després d’haver realitzat la compra, rebràs un email amb un codi. El següent pas és registrar-te en AQUESTA PÀGINA i canviar el codi escrivint-ho en l’última casella.

Els Cursos CEP per a les oposicions de catalunya són la millor opció per complementar el teu procés d’aprenentatge durant tot el temps que necessitis i amb garantia a l’hora de presentar-te a la convocatòria de les teves oposicions amb la millor de les preparacions.

Pack Estalvi + Curs Online

Si has comprat un Pack Estalvi, el procediment és diferent (no t’arribarà un email amb el codi), i has de seguir les instruccions detallades a continuació:

 1. En AQUESTA PÀGINA, introdueix el número EAN, que apareix en el codi de barres que trobaràs en l’adhesiu del teu Pack.
 2. Introdueix el codi que trobaràs en la primera fulla de cada llibre. Has d’introduir tots els codis per obtenir l’accés al teu curs. T’apareixerà en la pantalla un codi alfanumèric. (No et preocupis si tanques la pàgina, també ho rebràs per email).
 3. Has d’introduir aquest últim codi al final del registre en LA PLATAFORMA. Llest, gaudeix del teu curs!

En CEP t’oferim diferents modalitats de cursos online cursos per a les oposicions de catalunya perquè puguis preparar-te en funció a les teves necessitats específiques d’estudi. Consulta AQUÍ les tres modalitats de les quals disposem (Bàsic, Premium i Excellence), així com les diferents eines i recursos dels quals disposen, per comptar amb tot el material que necessites per superar les proves amb èxit.

Quan la teva subscripció estigui a punt de finalitzar, rebràs un email amb el qual podràs ampliar la subscripció que ja tens o cancel·lar-la una vegada que finalitzi.

D’aquesta forma tan simple, podràs triar si vols continuar o deixar el teu curs i seguir estudiant al teu ritme.

Amb CEP pots triar el curs que més s’adapti a les teves necessitats i provar-ho abans de comprar-ho. Selecciona l’Oposició que vols estudiar en el següent enllaç i prem “prova-ho” en la teva especialitat.