Actualitzacions Oposicions ICS – Oposicions Institut Català de Salut
Loading...
Actualitzacions2018-10-17T14:02:37+00:00

La compra de qualsevol dels textos per a les oposicions de catalunya a la preparació d’oposicions dóna dret a la seva corresponent actualització des de la data de la seva publicació fins la data de l’examen corresponent, fins a un màxim de 18 mesos.

Les actualitzacions estaran disponibles mitjançant addendes descargables i imprimibles. Per descarregar aquest contingut, serà necessari el registre en  www.editorialcep.com i després ja podràs accedir a l’àrea de descàrregues.

Si l’actualització comporta una ampliació del contingut o fora de gran magnitud, l’editorial pot considerar necessària la publicación d’una nova edició, que es posarà a disposición de l’opositor a un preu especial.

Solvetic

Com funcionen les Actualitzacions de CEP?

Saber com funcionen les actualitzacions dels teus llibres de CEP és molt senzill, només has de seguir aquests tres passos:

  1. Accedeix al teu compte en editorialcep.com. Si no estàs registrat ho podràs fer en un minut.
  2. Fes clic en “MIS ACTUALIZACIONES” dins del teu compte d’Editorial Cep, et demanarem l’ISBN del teu llibre o llibres. Aquest és un número que podràs trobar en la fitxa tècnica del llibre (dades com l’editorial o l’adreça de la mateixa), normalment, al principi del llibre.
  3. Automàticament s’obrirà la pàgina des de la qual podràs descarregar totes les actualitzacions que estiguin disponibles del teu llibre. En el cas en que no hi hagi disponibles, també s’informarà de que encara no existeixen actualitzacions.
Consulta aquí les teves actualitzacions disponibles